Ervaringen

"Ik vond de behandelingen erg prettig. Het is een hele zachte en liefdevolle manier van behandelen en daar voelde ik  me erg goed bij."

"Onze zoon is een 5 jarige jongen die hooggevoelig is en sterk van wil. Wij kwamen bij Rianne omdat we waren doorverwezen door onze spiritueel haptonoom. We merkten zelf ook dat hij niet lekker in zijn vel zat. Net alsof hij wat op slot zat. Nu hebben we hem laten behandelen i.v.m. een geboortetrauma. Na de eerste behandeling verergerde zijn gedrag inderdaad, zoals Rianne ook had aangegeven dat dit kon gebeuren, maar na een paar behandelingen stond hij volledig in zijn eigen kracht en vertrouwen. Heel mooi om te zien. Tijdens de sessies voelde hij zich volledig op zijn gemak. En Rianne deed het geweldig. Tussen het 'praten met de benen door' had ze ook nog tijd om playmobiel voor hem te zoeken. Dank je wel Rianne voor je fijne hulp."

“Ik ben bij Rianne gekomen, omdat onze dochter van 11 jaar geen zelfvertrouwen had en zich alleen/buitengesloten en soms erg depressief voelde. Nu hebben we 4 behandelingen gehad bij Rianne, waardoor onze dochter meer in zichzelf gaat geloven en op haar intuïtie mag vertrouwen en ook dat ze verantwoordelijk is voor zichzelf en niet voor anderen in de klas en/of vrienden. Ze kan zich beter concentreren tijdens de les en haar gevoel is versterkt dat ze vooral "goed is zoals ze is"! Ze staat nu vrolijker in het leven en vertrouwt meer op zichzelf.”

 "Ik ben bij Rianne gekomen omdat mijn zoon last had van faalangst. Doordat hij een vervelende ervaring op school had mee gemaakt bleef hij hangen in zijn angst. Daardoor leek zijn angst groter te worden dan nodig was. Door de liefdevolle begeleiding van Rianne had mijn zoon 3 behandelingen nodig om weer op eigenkracht verder te gaan. Super bedankt Rianne!"

"Vanwege het feit dat ik regelmatig last van hoofdpijn had ben ik bij Rianne terecht gekomen. Rianne heb ik als een heel fijn en kundig mens ervaren. Op precieze wijze en met het juiste inzicht heeft zij mij geholpen om zicht te krijgen op mijn hoofdpijn. Het is heel mooi om te ervaren hoe nauwkeurig het lichaam antwoord geeft en hoe professioneel Rianne dit om kan zetten naar begrijpelijke taal. Op deze manier kon ik er ook echt iets mee en na twee behandelingen voelde het goed voor mij! Dankjewel lieve Rianne voor jouw waardevolle hulp!"

"Wij zijn met onze dochter van 2 jaar bij Rianne gekomen via paragnost Niek Visch, omdat ze ‘s nachts uren wakker was en dan vaak in grote paniek. We konden dan niet tot haar doordringen. Rianne ging heel rustig te werk en kon vanuit de therapie (kinesiologie) van alles over haar vertellen tot zwangerschap toe. Onze dochter zat een uur heel stil wat echt bijzonder is. Ze werd er ontzettend rustig van. Na twee behandelingen merkte we al verschil. Ze werd nog wel wakker maar niet meer panisch. Na 3 behandeling slaapt ze eigenlijk zo goed als door ’s nachts. Ze is rustiger geworden en wij weten nu beter met haar om te gaan. Wij vonden het erg bijzonder en raden het iedereen aan om het te proberen bij problemen."

“Met onze jongste zoon van 6 maanden bij Rianne geweest, omdat hij erg slecht sliep overdag en veel onrust in zijn lijf had. Ik vond het een zeer bijzondere ervaring om mee te maken hoe Rianne via dat kleine mannetje antwoorden kreeg op vragen. Nooit gedacht dat zo'n klein mannetje dat zou kunnen. Nog bijzonderder vond ik zijn antwoorden en de dingen die eruit naar voren kwamen. Treffend, herkenbaar en realistisch. Van Rianne druppeltjes gekregen (bloesem remedie) voor zijn onrust en orthiflor voor zijn darmen. Het slapen ging vrijwel gelijk wat beter en ook zijn onrust is minder geworden. Het blijft een baby die veel sprongen maakt en een mannetje met een pittig karakter, veel willen en nog niet kunnen. Maar de 2 bezoekjes aan Rianne hebben zeker een positieve bijdrage geleverd aan hoe onze zoon momenteel in zijn vel zit.”

"Van mijn veertiende tot mijn zeventiende ben ik 2 á 3 keer per jaar bij Rianne geweest voor mijn faalangst. Ik vond haar heel prettig in de omgang. Wanneer je iets niet goed onder woorden kunt brengen of als het spannend is om te vertellen wat er allemaal is, is deze werkwijze ideaal omdat je lichaam je helpt de antwoorden te geven. Ik vind het een pure en inspanningsloze werkwijze. Door de behandelingen bij Rianne heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en mijn faalangst is opgelost!"

"Ik ben naar Rianne gekomen om meer rust in mijn lijf te vinden bij stress momenten. Na enkele behandelingen merkte ik minder druk op mijn borst en leerde ik beter met stress om te gaan. Met kinesiologie heb je contact met je lichaam en het geeft aan waar het behoefte aan heeft. Ik ervaar nog steeds stress, maar niet meer in de mate zoals ik dat lichamelijk had."

Contactformulier