Methoden

One Brain Methode: Je leert de kracht van je eigen keuze kennen. Het vergroot je motivatie en enthousiasme om het leven te creëren dat jij graag wilt. Je wordt je meer bewust van je kwaliteiten en talenten, je zelfvertrouwen groeit en je voelt je energieker.

Touch for Health: brengt gevonden spierzwaktes en energieverstoringen in balans. Dit activeert het zelfherstellend vermogen. Hierdoor functioneer je beter en draag je meer verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid.

Stress Release: richt zich vooral op emotionele stress. Negatieve emoties of vastzittende emoties kunnen een grote invloed hebben op je algeheel gevoel van welzijn. Ze beïnvloeden o.a. je zelfbeeld, je (beperkende) overtuigingen, maar ook je organen, klieren, allergieën en fobieën.

Leefblind: leven met blinde vlekken kan klachten of blokkades veroorzaken. Door de blinde vlekken zie je niet wat je kunt doen om dit te doorbreken. Door jezelf de kans te geven om je blinde vlekken te ontdekken krijg je weer zicht, het opent je ogen!

Edu-Kinesiologie: Woordblind/Braingym:  gericht op het herkennen en overwinnen van leerproblemen en/of blokkades bij het opnemen van informatie. Het bevordert een goede samenwerking tussen beide hersenhelften, de opname van (nieuwe) leerstof en het verhoogt de concentratie.

Edu-Kinesiologie: LEAP®: ondersteunt en stimuleert de breinintegratie, zodat alle delen van het brein toegankelijk zijn, samen kunnen werken, verschillende functies tegelijkertijd uit kunnen voeren en dat ze onder stress (angst) blijven functioneren. LEAP vermindert de stressreactie (vechten, vluchten of bevriezen) en verwarring in het brein (switching) en het bevordert o.a. het opnemen van leerstof, de concentratie, het presteren en het geheugen.

Bloesemremedies: verruimen het inzicht en bevorderen het herstel van emoties en gemoedstoestanden die uit evenwicht zijn. Dit “uit evenwicht zijn” laat zich zien in psychische en/of lichamelijke klachten. Ik werk in mijn praktijk met de Nederlandse Bloesemremedies, Bachremedies, African Tree Essences, Mother Gaia remedies, Meridiaan remedies en Flowerplexen.

Aanvullend: Schüssler celzouten, Allergenen testset, Aurasprays, Edelstenen, Chakra Stemvorken, Allergoplex, Gemmoplex, Detox, Endotox, Endocrinotox en voedingssupplementen van Vitortho, Orthica, Vitakruid en Vitals.

 

Contactformulier